Weekend ne Selanik-89€/Person

  • Greqi
  • 3 dite
  • Akomodim 2 netë në Kriopigi 4* All Inclusive
  • All Inclusive për të gjithë ditët e qëndrimit
  • Transfertat dhe shëtitjet me autobus
  • Udhëtimi vajtje – ardhje me autobus
  • Vizitë me Shoqërues Shqiptar në Selanik.
89,00€
Informacion/Itenerari
Vendnodhja
Komentet

Weekend ne Selanik-89€/Person

  • Akomodim ne hotel Kriopigi 4*, All Inclusive
  • Nisje me 28 Shtator

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Rezervo