Pranvere ne Vjene-299€/Person

  • Austri
  • 4 ditë
  • Akomodim në hotel me 3 yje
  • Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në 55 x 40 x 23 cm. (Kujdes - Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra)
  • Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
  • Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
  • Transfertat dhe shëtitjet me autobus
  • Udhëtimi vajtje-ardhje me avion
299,00€
Informacion/Itenerari
Vendnodhja
Komentet

Pranvere ne Vjene-299€/Person

  • Nisje me 06 Prill, 3 dite.
  • 329 Euro/Person, 4 dite.
1

Dita e pare

Fluturimi Direkt për në Budapest. Nisja më 15:30 – Mbrritje më 17:00. Transfertë Aeroporti i Budapestit dhe vizitë panoramike rreth dy orë në Budapest. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

2

Dita e dyte

Mëngjesi në Hotel. Nisje , herët në mëngjes për në Vjenë. Udhëtimi zgjat rreth 3 orë. Pasdite,Vizitë në Monumentet e Vienës,si:Muzeu i Arteve të Bukura, Opera e Vienës, Parlamenti, Bashkia e Qytetit. Fjetje në Hotel.

3

Dita e trete

Mëngjesi në Hotel. Vazhdon vizita në Universitetin Kryesor, Teatrin Kombëtar dhe Kishën Kushtimore, Holfburg – Residenca 600 vjecare e Hasburgëve dhe Pallati Schonbrunn – Residenca e meparshme verore e familjes së Hasburgeve. Fjetje në Hotel.

4

Dita e katert

Mengjesi në hotel.Transfertë për në aeroportin e Budapestit. Nisja më 13:25 – Mbrritje më 14:50. Fluturimi për në Shqipëri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Rezervo