Udhetim ne Stamboll-219€/Person

  • 3 dite
  • Akomodimi në hotel në qendër të pjesës Evropiane të Stambollit
  • Bileta e avionit vajtje – ardhje
  • Mëngjeset për të gjithë ditët e qëndrimit
  • Shëtitjet në Stamboll me autobus (sipas programit)
  • Shoqërues dhe guidë shqiptare- për të gjithë ditët e qëndrimit
  • Transfertat Aeroport – Hotel – Aeroport
219,00€
Informacion/Itenerari
Vendnodhja
Komentet

Udhetim ne Stamboll-219€/Person

Nisja më 1, 8, 9, 15, 16, 22, 23, 29 Mars.

Opsioni per 4 dite – 239 Euro/Person – nisja me 23 Mars.

1

Dita e pare

Paraqitja në Aeroportin e Rinasit duhet të bëhet 1 orë e 30 minuta para nisjes së avionit. Fluturimi për në Stamboll. Nisja në 17.05. Mbërritja në Stamboll në 19.45. Pritja nga përfaqësuesi ynë. Transferta nga aeroporti në Hotel. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

2

Dita e dyte

Mëngjezi në Hotel. Vizitë panoramike me guidë në: Xhamia Blu, Hipodromi, Bazilika e famshme të Shën Sofisë. Dollmabahce, Kalimi mbi Bririn e Artë nëpërmjet Urës së Gallatës. Në pjesën aziatike, vizitohet Çam Lixha (pikën më të lartë të qytetit, kodra e të dashuruarve). Vazhdon vizita në Qëndrën e Stabollit Taksim. Fjetje në Hotel.

3

Dita e trete

Mëngjesi në Hotel. Paradite shkohet në Qendrën e Vjetër Tregtare Kapili Carshi. rnPasdite, OPSIONALE:Udhëtim në Eminoy (stacioni i anijeve dhe jahteve për në Bosfor). Lundrim me anije për 2 orë në Ngushticën e Bosforit në drejtim të Detit të Zi për të vizituar pjesën bregdetare të Stambollit, Evropën dhe Azinë, si dhe për të parë nga anija kalanë e vjetër, Rumelitisa. Fjetje në Hotel.

4

Dita e katert

Mëngjesi në Hotel. Transfertë me autobus për në Aeroport. Fluturimi për në Tiranë. Nisja nga Stambolli në 09.25. Mbërritja në aeroportin e Rinasit në 10.10.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rezervo