Tre Canne – Paketa Relax – 140€

  • Akomodim ne hotel ne dhome dyshe me tarrace per dy net dhe dy persona
  • Mengjesi
  • Parking.
  • Perdorimi i Sky Wellness (pishine
  • Spa center
140,00€
Informacion/Itenerari
Vendnodhja
Komentet

Tre Canne – Paketa Relax – 140€

  • Akomodim per dy net dhe dy persona (+ Femijet Falas)
  • Taksa e turistit 1.5 Euro per te rritur dhe 0.5 euro per femijet nuk eshte e perfshire.
  • E vlefshme deri me 31.03.2019

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.