Pranverë në Sofje, 3 Ditë €79

  • Sofje
  • 3 dite
  • Akomodim në Hotel 2 netë qëndrimi.
  • Mëngjeset dhe Darkat për të gjitha ditët e udhëtimit
  • Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
  • Transfertat dhe shëtitjet me autobus
  • Udhëtimi vajtje - ardhje
79,00€
Informacion/Itenerari
Vendnodhja
Komentet

Pranverë në Sofje, 3 Ditë €79

Nisje më  7, 14 Mars.

Me Shume Detaje:
. Udhëtimi vajtje – ardhje, Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
2. Akomodim në hotel 2 netë qëndrimi.
3. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
4. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
1

Dita e pare

Nisja nga Tirana me autobuz në drejtim të Maqedonisë. Gjatë rrugës, pushime per kafe dhe Drekë. Mbrritja në Shkup. Nisja nga Shkupi në drejtim te Bullgarisë. Gjatë rrugës, pushime per kafe. Mbrritja në Sofje. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

2

Dita e dyte

Mëngjesi në Hotel. Vizitë në Monumentet Kryesore te qytetit: Fillon nga Hotel Sheraton Balkan, Kisha St. Nedelia, Statuja St. Sofia, Kisha St. Petka Samardjiiska, Kisha Cifute Synagogue, Tregu Qendror, St. George Rotanda, Presidenca, Sheshi Battenberg, Galeria Kombëtare e Arteve, Teatri Kombëtar u0022Ivan Vazovu0022, Kisha Ruse, Monument i Ushtarëve të Panjohur, Akademia e Shkencave Bullgare, Parlamenti, Monumenti i Mbretit Clirimtar, Kisha St. Sofia, Katedralja Alexander Nevski dhe Crypt. Fjetje në Hotel.

3

Dita e trete

Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Tiranë. Gjatë rrugës pushime të shkurtra për kafe dhe drekë. Mbrritja në Tiranë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.