Pranverë në Indi dhe Katar, 8 Ditë €1299

  • Akomodimi në hotele 4* dhe 5*.
  • Bileta e avionit vajtje – ardhje Shkup - Delhi nëpërmjet Doha me Qatar Airways.
  • Guidë Shqiptare dhe të Huaj gjatë gjithë Udhëtimit.
  • Hyrjet sipas programit në Monumentet në Indi: Taj Mahal Humayun Tomb Qutub Minar Abhaner Amber Fort dhe Shëtitje me Triçikël.
  • Mëngjeset për të gjithë ditët e qëndrimit
  • Shëtitjet në Indi dhe Katar me autobus.
  • Transferta Vajtje - Ardhje nga Tirana për në Shkup.
1.299,00€
Informacion/Itenerari
Vendnodhja
Komentet

Pranverë në Indi dhe Katar, 8 Ditë €1299

Nisja më 30 Mars