Pranverë në Cappadocia, 3 Ditë €319

  • Akomodimi për 2 netë në hotel.
  • Bileta e avionit vajtje – ardhje
  • Mëngjeset për të gjithë ditët e qëndrimit
  • Shoqërues shqiptare për të gjithë ditët e qëndrimit
  • Transfertat dhe shëtitjet me autobus
319,00€
Informacion/Itenerari
Vendnodhja
Komentet

Pranverë në Cappadocia, 3 Ditë €319

Nisja më 6, 26 Mars

Në pagesë përfshihen:
-Bileta e avionit vajtje – ardhje.
-Akomodimi për 2 netë në hotel.
-Mëngjeset për të gjithë ditët e qëndrimit.
-Transfertat dhe Shëtitjet me autobus
-Shoqërues shqiptare për të gjithë ditët e qëndrimit

Në pagesë nuk janë përfshirë:
– Hyrjet në Muzeume dhe Monumente.
– Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.