Pranverë në Amsterdam, 8 Ditë €399

  • Akomodim në hotel me 3 dhe 4 yje
  • Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
  • Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
  • Udhëtimi vajtje - ardhje dhe shëtitjet me Autobus Tiranë - Ljubljanë - Mynih - Amsterdam - Pragë - Budapest - Beograd - Tiranë
399,00€
Informacion/Itenerari
Vendnodhja
Komentet

Pranverë në Amsterdam, 8 Ditë €399

Nisja më 14 Mars

Me Shume Detaje: Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshepërfshin:
1. Udhëtimi vajtje – ardhje dhe shëtitjet me Autobus Tiranë – Ljubljanë – Mynih – Amsterdam – Pragë – Budapest – Beograd – Tiranë.
2. Akomodim në hotel me 3 dhe 4 yje,
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit,
6. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.