Paketa Romantike ne Avala Resort & Villas-125€

 • Budva
 • 2 netë
 • Akomodimi per dy nete per person
 • Fitness
 • Jacuzzi
 • Mengjes dhe darke
 • Nje shishe verë
 • Pishine
 • Sauna
 • Trajtime per dy persona me fruta tropikal
 • Ulje 20% ne Restorantin A La Carte.
125,00€
Vendnodhja
Komentet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *