Paketa Romantike 256€ -Splendid Conference and Spa

 • 20% ulje ne trajtimet e tjera SPA
 • Akomodimi ne dhome superiore me pamje nga deti
 • Mengjesi
 • Nje darke e servirur ne Restorantin Promenada
 • Parking.
 • Qendra SPA dhe Wellness: Pishina e brendshme- jacuzzi- Sauna- Steam Bath me Kristale Svarovski
 • Shampanje dhe fruta ne dhome
 • Trajtim "Rasul" per dy persona
 • Wifi
Free
Informacion/Itenerari
Vendnodhja
Komentet

Paketa Romantike 256€ -Splendid Conference and Spa

 • Cmimet jane te vlefshme per datat 15.10.-27.12.19
 • Taksa 1.5 Euro/Person nuk eshte e perfshire.

Leave a Reply

Your email address will not be published.