Paketa Relaksuese ne Avala Resort & Villas-138€

 • Budva
 • 2 netë
 • Akomodimi ne dhome dyshe per dy nete
 • Fitness
 • Jacuzzi
 • Kapsula Hidromasazhi
 • Mengjes dhe darke
 • Pishine
 • Sauna
 • Trajtime per dy persona me fruta tropikal
 • Uje ne dhome
 • Ulje 20% ne Restorantin A La Carte.
138,00€
Vendnodhja
Komentet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *