Paketa Familjare ne Avala Resort & Villas-300€

  • Akomodim në Hotel 2 netë qëndrimi.
  • Fitness
  • Jacuzzi
  • Masazh relaksuses per prinderit.
  • Mengjes dhe darke
  • Pishine
  • Sauna
  • Shporte mireseardhese me fruta
  • Ulje 20% ne Restorantin A La Carte.
300,00€
Vendnodhja
Komentet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *