Paketa e Pashkeve ne Montenegro Beach 4*-35€/Person

  • Akomodimi ne dhome Standarte per nje nate
  • Kids Club: Animacione dhe programe per femije
  • Mengjesi Dreka dhe Darka
  • Parking dhe WiFi
  • Qendra Wellness & SPA
35,00€
Informacion/Itenerari
Vendnodhja
Komentet

Paketa e Pashkeve ne Montenegro Beach 4*-35€/Person

🚨E vlefshme 10 Prill – 03 Maj
🚨Taksa e qendrimit nuk eshte e perfshire ne cmim
🚨Minimumi i qendrimit eshte 2 nete

1 Femije eshte FALAS

Rezervo