Oferta dimerore ne Hotel Cile-23€

  • Kolashin
  • 1 Natë
  • Akomodim në hotel
  • Mengjes
23,00€
Informacion/Itenerari
Vendnodhja
Komentet

Oferta dimerore ne Hotel Cile-23€

23 euro/Person në natë, e vlefshme vetem gjatë javës, ndërsa në fundjavë 26 eu/person me minimum dy net fjetje

28 euro/Person në natë, e vlefshme vetem gjatë javës, ndërsa në fundjavë 31 eu/person me minimum dy net fjetje me mëngjes dhe darkë të përfshirë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *