Oferta dimerore ne Grand Hotel Park-32€

  • Akomodimi ne dhome dyshe
  • Mengjesi dhe Darka
  • Parking.
  • Wifi
32,00€
Informacion/Itenerari
Vendnodhja
Komentet

Oferta dimerore ne Grand Hotel Park-32€

Taksa 1.2€/person ne nate nuk eshte e perfshire.

Paketa eshte e vlefshme deri 31.03.2018.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *