Fundjave ne Bianca Resort & Spa – 66€

  • Akomodimi ne dhome dyshe
  • Fitness
  • Jacuzzi
  • Mengjes dhe darke
  • Parking.
  • Pishina
  • Wifi
66,00€
Informacion/Itenerari
Vendnodhja
Komentet

Fundjave ne Bianca Resort & Spa – 66€

Taksa e turistit 1.3 €/Person nuk eshte e perfshire.

Femijet 0-2.99 vjec falas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *