Alberobello-Bari-Monopoli – 199€/Person

  • Italy
  • 3 ditë
  • Akomodimi ne hotel 3* me mengjes
  • Akomodimi ne traget me dhome
  • Shoqërues shqiptar gjatë udhetimit
  • Transporti vajtje – ardhje (Traget & Autobus)
  • Turet dhe vizitat sipas programit
199,00€
Informacion/Itenerari
Vendnodhja
Komentet

Alberobello-Bari-Monopoli – 199€/Person

Nisja me 5 Tetor.

1

Dita e pare

Nisja nga Tirana me autobus ne oren 18:00. Drejtohemi drejt portit te Durresit, ku do te behet imbarkimi ne traget Lundrimi per ne Bari.(dhoma dyshe/treshe).

2

Dita e dyte

Sapo mberrijme ne mengjes ne Bari, ora 08:00, nisemi per ne qytetezen e Monopolit, i cili eshte ndertuar ne 1963 ne nje distance rreth 30 km larg Barit. Do te vizitojme Basiliken kryesore te qytetit, Keshtjellen e Karlit V, Qytetin e Vjeter, Kishen e San Franceskos.rnMe pas drejtohemi per ne Alberobello eshte nje destinacion piktoresk I karakterizuar si trashgimi nderkombetare nga UNESCO per shtepizat karakteristike prej gelqere me catite e vecanta ne forme konike.rnNisja per ne Bari dhe akomodimi ne Hotel. Darka e lire.

3

Dita e trete

Mengjesi ne Hotel. Shetitje ne qytetin e Barit ku do te vizitojme Basiliken e Shen Nikolles, Katedralja , Kalaja e Qytetit , Piazza Mercantalle dhe Qytetin e Vjeter. Kohe e lire ne Bari per shopping. Ne oren 19:30 kryerja e procedurave doganore. Akomodimi ne traget, ku do te nisemi drejt Shqiperise.rnOra 08:00 Mberritja ne Portin e Durresit. Pas procedurave doganore (per rreth 1 ore), mberritja ne Tirane.

Leave a Reply

Your email address will not be published.