8 Marsi ne Parkun Krka-139€

  • Akomodimi ne hotel 3* dhe 4* per 3 nete qendrimi me mengjes dhe darke
  • Guida ne gjuhen shqipe
  • Shoqerues I agjensise gjate gjithe udhetimit
  • Udhetimi vajtje-arrdhje dhe shetitjet me autobus komod
Free
Vendnodhja
Komentet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rezervo