Shërbimet

 • Fluturime me të gjitha linjat ajrore nga Shqipëria dhe të gjithë rajoni
 • Bileta trageti
 • Rezervime hotelesh në të gjithë botën
 • Paketa turistike në të gjithë Europën
 • Pushime në plazh me charter
 • Pushime me krociera
 • Guida të specializuara
 • Transferta dhe transporte
 • Organizime konferencash, mbledhjesh brenda dhe jashtë Shqipërisë.
 • Siguracione udhëtimi
 • Makina me qera